Имам проблем с колата в движение ,значи когато я карам повече от 15 мин започва да свири нещо много силно като, че се търка като желязо в желязо и не спира.За секунда спира като мръдна волана на ляво и дясно и спира окончателно само когато натисна смирачките, чува ми се че е задна лява гума ,благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем в движвние
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DreDD Покажи съобщениеИмам проблем с колата в движение ,значи когато я карам повече от 15 мин започва да свири нещо много силно като, че се търка като желязо в желязо и не спира.За секунда спира като мръдна волана на ляво и дясно и спира окончателно само когато натисна смирачките, чува ми се че е задна лява гума ,благодаря предварително
Шегувам се. Сигурно си ги погледнал. Лагер на главината може би или нещо някъде опира. Вдигни я на крик и завърти колелото. Пробвай да го размърдаш на вътре на вънка натискай силно. Пробвай в движение също така направи силен десен завой както и ляв и виж дали ше се усили или намали.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеили хлабави болтове на джантитеMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Ако болтовете не са затегнати добре но все пак са навити до толкова че да не позволяват джантата да трака но е хлабава да позволи малко изместване на дисковете в едната или другата посока пак може да скърца особенно при завой156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
-
Първоначално публикувано от DreDD Покажи съобщениеИмам проблем с колата в движение ,значи когато я карам повече от 15 мин започва да свири нещо много силно като, че се търка като желязо в желязо и не спира.За секунда спира като мръдна волана на ляво и дясно и спира окончателно само когато натисна смирачките, чува ми се че е задна лява гума ,благодаря предварително
Comment
Comment